Over ons

Op deze site kunnen jullie de mooiste dingen zien gemaakt van hout. Ik schilder voor u ook uw geboortekaartje van u zoon of dochter na op een kapstokje of groeimeter. Ook zou ik uw huisdier op een door mijn man gemaakte brievenbus of welkom bordje kunnen schilderen. Voor vragen u ons altijd mailen naar: info [at] dehobbykraam.nl

Onze hobby is in 1993 begonnen. De eerste figuurtjes die we maakten waren houten beertjes. Gewoon van vuren of grenenhout.

Onze beren gingen de hele familie rond en op een gegeven moment was het hout op dus moest er nieuwe hout worden gekocht en dat kostte geld. Dus besloten we de beertjes te gaan verkopen op Koninginnedag en dat liep erg goed. Van het geld wat we daar verdiende hebben we meer hout gekocht en zijn we meer dingen gaan bedenken om van hout te gaan maken. Later kregen de beren ook een kleurtje.

Ook gingen we beertjes maken met andere vormen zoals brosjes, raamhangers, kapstokjes, boekensteunen.

Nu maken we echt bijna alles van hout, het is dus niet bij de beren gebleven. In ons assortiment vind u nu onder andere brievenbussen, groeimeters, spiegels, schoolborden, dienbladen, hobbelpaardjes, vlinders, butlers, kapstokjes, thermometers, boekensteunen, hang en wandlampen, enz enz enz.